Konink Etalagepoppen

Vandaag een portret gemaakt van Herman Konink in het bedrijf van hem en zijn zoon: Konink etalagepoppen. Behalve een portret van Herman, heb ik ook een serie foto’s gemaakt van alle andere geduldige modellen in zijn zaak..

 

Konink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin Hogeboom
Konink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin HogeboomKonink etalagepoppen, Beekbergen - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

 

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu