Menu

Week van het Ambacht

Van 16 t/m 24 april is de Week van het Ambacht. Voor promotiemateriaal zoals posters, advertenties, de website www.weekvanhetambacht.nl hebben we een tijdje geleden een serie foto’s gemaakt in samenwerking met Desiree Post van Neerlandsvlak, die ook de styling verzorgd heeft. De visagie is gedaan door Gwen Vermolen. Deze serie is een vervolg op de fotoserie die we een tijd geleden hebben geschoten voor een boek van het HBA (Hoofd Bedrijfschap Ambachten).

Net zoals toen hebben we de modellen weer gefotografeerd tegen een grijze achtergrond. Het model is verlicht met een vrij harde lichtbron: 1 studio flitser met grid van recht boven het model. Om het contrast te verlagen hebben we een beetje ingeflitst met een grote softbox.

Per beroepsgroep hebben we een paar versies geschoten. De onderstaande is niet uitgekozen, maar ik vond hem toch wel de moeite waard:

Een paar behind the scenes fotootjes:

De foto’s staan onder andere op de website, op posters en in folders:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692