Menu

Nieuwe fotostudio

Het gebouw met ons kantoor en de nieuwe fotostudio voor Joop Luimes en mij is bijna klaar! Op dit moment moet alleen de vloer van de studio nog 1 keer opnieuw geschilderd worden. Dat gebeurt de komende week en als de verf gedroogd is kunnen we verder met inrichten. Ons kantoor is al grotendeels ingericht: het meubilair en de meeste spullen staan er al. Alleen moeten we daar nog even wachten op de telefoon- en internetaansluiting, begin deze week wordt dat aangesloten. Dan kunnen de computers, printers en niet te vergeten de koffie-machine verhuisd worden zodat Lars daar aan het werk kan! Alles loopt helemaal op schema, vooral dankzij de geweldige begeleiding van de bouw door onze nieuwe huisbaas Wiebo Tolsma.

Afgelopen week hebben Joop Luimes, Gwen en ik bezoek gehad van journaliste Sanne Voets, voor een artikel in de regionale krant:

De officiële adreswijziging volgt nog, maar wie zijn adresboek alvast wil updaten, dit zijn de nieuwe adresgegevens:

Martin Hogeboom FOTOGRAAF

Lange Veenteweg 24F

8161 PB  Epe

tel. 085 – 002 1224 (vanaf ca 15-02-2011)

Een fotoserie van het verloop van de bouw is te zien op mijn Facebook pagina in dit album

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692