Menu

Seminars in Baden Baden

Van 23 t/m 25 mei geef ik samen met de engelse fotograaf Damien Lovegrove een paar seminars voor Keepsakes in Duitsland, in het altijd gezellige Baden Baden. Damien heb ik in Londen ontmoet tijdens de Convention van de SWPP en we hebben vorig jaar in Amsterdam samen een fotoshoot gedaan. Behalve een super sympathiek mens is hij echt een meester in zijn vak. De ervaring in het werken met verlichting die hij heeft opgedaan tijdens zijn jaren achter de camera bij de BBC heeft hij nu toegepast op de fotografie. Behalve met opdrachtfotografie en het geven van trainingen houdt hij zich bezig met eigen projecten zoals het boek dat hij onlangs gemaakt heeft  gemaakt met model Chloe-Jasmine.

De seminars samen met hem en Photoshop- en Lightroom-expert Marco Nurminen worden gegeven in hotel Aquaarelia in Baden Baden. Meer info is te vinden op de website van Keepsakes. Als je zin hebt om naar deze geweldige locatie te komen geef je dan nog even op, er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Seminars Martin Hogeboom | fotograaf en Damien Lovegrove in Duitsland

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692