Menu

nieuwe workshops in november

Weten hoe je op elke locatie snel en simpel een goed portret kunt schieten? Zien hoe spelen met het licht een mooie sfeer in je fotografie oplevert of gewoon meer inzicht krijgen in wat goed licht kan doen met je foto’s?

Binnenkort geef ik weer een paar workshops over werken met verlichting op locatie, vooral gericht op portretfotografie.

Het is een eendaagse workshop die bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De kosten bedragen E150,- exclusief 19% BTW. Meer informatie over de workshops vind je op www.behindthescenes.nl en als je je wil opgeven kan dat via info@martinhogeboom.nl

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692