Menu

Modelsquare

We hebben een leuke coverfoto gemaakt voor de website van Modelsquare (een platform dat modellen en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt). De bedoeling was een “groepsfoto” te maken waar een paar modellen van de site in terug kwamen. We hebben ervoor gekozen om een sfeervolle scène van pokerspelers te fotograferen. Als locatie hadden we ’t Tonnetje, een gezellige donkere kroeg in Epe:

Coverphoto voor website ModelSquare.nl - © Fotografie: Martin Hogeboom

De foto op de website www.modelsquare.nl:

Coverphoto voor website ModelSquare.nl - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Om elk model zo mooi mogelijk uit te kunnen lichten hebben we het beeld (vanaf statief) in delen gefotografeerd. Lars heeft later de losse foto’s op verschillende lagen in photoshop gecombineerd. In onderstaande video is te zien hoe de losse lagen zijn gecombineerd:

 

Met dank aan Café ’t Tonnetje in Epe, Gwen Vermolen Visagie en natuurlijk onze super modellen: Han Dekker, Arthur Duurkoop, Joyce van Ewijk en Renata Hornofova! Mijn stagiaire Anniek Wiegman deed de assistentie en maakte een aantal backstage foto’s:

backstage fotoshoot Modelsquare 't Tonnetje Epe - © Fotografie: Martin Hogeboom

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692