Menu

Ninni Vi en Mortenz kindermode

Samen met mijn collegafotograaf Ton Vols heb ik een fotoshoot gedaan voor de kleurrijke kindermode-merken Ninni Vi en Mortenz. Als locatie hadden we het station in Beekbergen/Lieren. Ton deed de studiofotografie van de kinderen en ik deed tegelijkertijd de buiten fotoshoot, op deze manier konden we alles op 1 dag doen.

Ton heeft er een mooie behind the scenes video van gemaakt:

We hadden prachtig weer, een mooie omgeving en enthousiaste modellen. Dus met hulp van mijn assistente Suzanne Kemper, die de verlichting voor haar rekening nam, kon ik een serie vrolijke beelden maken.

Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom

MortenZ kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom
MortenZ kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom

Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin HogeboomNinni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom Ninni Vi kindermode - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

 

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692