Menu

Theo

Vandaag een aantal portretfoto’s gemaakt van Theo Voortman, die bezig is met het opzetten van zijn bedrijf in tweedehands Chevrolet onderdelen. Zijn werkplaats is gevestigd in het pand van Chevy Vans in Apeldoorn.

Theo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelen Theo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelen Theo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelen Theo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelenTheo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelen Theo Voortman - gebruikte chevrolet onderdelen

Als verlichting heb ik een kleine flitser gebruikt: de LumoPro LP180 met een grid om het licht wat te bundelen. In de bus achter hem lag nog een extra flitser, om wat tegenlicht te geven…

Backstage - © Fotografie: Martin Hogeboom

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692