Menu

ProMeg

Afgelopen vrijdag deed Ben Middelkamp de kick-off bijeenkomst van ProMeg, een kennisplatform voor Mental Coaches. In opdracht van Ligtenberg Communicatie heb ik de fotografie gedaan voor een mooi gedrukte brochure die tegelijkertijd werd gepresenteerd en waarin veel ruimte voor fotografie was. Het leuke van de coverfoto van de brochure is dat hij min of meer bij toeval ontstaan is. We wisten dat we nog een foto moesten maken waarin de begrippen balans en ondersteuning tot uiting kwamen en we hadden wel een paar vage ideetjes, maar nog niks definitiefs. Terwijl we een portretfoto op de Brink in Deventer aan het maken waren, kwamen Frank en zijn dochter Sophie ineens op de achtergrond door het beeld fietsen… Precies het plaatje dat we nodig hadden! Snel de portretsessie onderbroken en er achteraan gerend. Gelukkig hadden ze even tijd en wilden ze graag meewerken:

 

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

Een paar andere beelden uit de brochure:

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

De portretfotografie is allemaal in Deventer gedaan, op een aantal verschillende locaties zoals de parkeergarage onder de Wilhelminabrug:

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

Het Go Ahead Eagles stadion:

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

Jan Ligtenberg was zo aardig om te assisteren en om stand-in te zijn bij het instellen van de verlichting:

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

Het eindresultaat:

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom ProMeg - platform voor mental coaches - Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692