Menu

Via Vai winter

De foto’s voor de wintercollectie van Via Vai shoes staan online, dus dat betekent dat ze hier ook gedeeld kunnen worden. In mei hebben we 2 dagen in Zeeland gefotografeerd aan het strand bij Domburg.
Videoman Mark van de Pol is een dag mee geweest om backstage te filmen. Samen met wat beelden die door Lars Bredewout gemaakt zijn heeft hij daar een sfeervol filmpje van gemonteerd:

VIAVAI – BEHIND THE SCENES [FINAL] from Via Vai on Vimeo.

 

Wat resultaten van de shoot:

 

Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom

 

En wat backstage foto’s:

 

Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

Van de shoot is ook weer een mooi boekje gemaakt:

Fotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot wintercollectie 2014 ViaVai shoes in Zeeland - Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

 

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692