Menu

Jo-L fashion

Een tijdje geleden heb ik een leuke shoot gedaan op een skatebaan in Emmeloord voor Jolanda Jelies van Jo-L Fashion, met Lisa en Elmar als modellen.

 

modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom
modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom

modeshow voor Jo-L Fashion op een skatebaan in Emmeloord - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692