Menu

Timberprint – foto op hout

Afgelopen zomer heb ik zoveel mooie foto’s gemaakt tijdens mijn motortrips door Amerika waar ik wel wat meer mee wilde doen dan af en toe bekijken op de iPad. Aan de muur hangen bijvoorbeeld. Deze leek me daar wel geschikt voor: een foto van Don Robertson van The Gold King Mine and Ghost Town in Jerome, Arizona op zijn Harley Davidson Liberator. Een afdruk op hout vond ik wel passen bij de stoere sfeer van dit plaatje.

Timberprint - © Fotografie: Martin Hogeboom

Via via kwam ik terecht op de website van www.timberprint.nl. Deze week werd mijn bestelde foto afgeleverd en kort samengevat: ik ben er helemaal blij mee! De kleuren van de foto komen echt super over en wat ik vooral mooi vind is dat je de structuur van het hout er subtiel doorheen ziet. Bestellen was een makkie: het systeem sprak voor zich, daar houd ik wel van. 😉 Simpelweg het formaat en materiaal kiezen (deze foto is op white-wash vurenhout) Handig is dat je zelf kunt bepalen in welke richting de plankjes moeten lopen, horizontaal of verticaal en dat je een preview ziet waarin je kunt schuiven met de positie van de foto zodat er geen belangrijke delen van de foto net in een naad terecht komen. In dit geval kon ik het gezicht op een mooie plek doorsnijden.

Timberprint - © Fotografie: Martin Hogeboom

Timberprint - © Fotografie: Martin Hogeboom

Hij hangt ondertussen op een mooi centraal plekje in mijn huiskamer:

Timberprint - © Fotografie: Martin Hogeboom

Timberprint – foto op hout

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692