Menu

Portretfoto’s voor het goede doel

Portretfoto’s voor het goede doel!

Op 14 mei 2016 ga ik met een team uit Apeldoorn hardlopen van Hamburg naar Rotterdam. We doen mee aan de Ropa Run, een estafette loop waarbij geld ingezameld wordt voor zorg en ondersteuning van mensen met kanker. Onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” worden van het geld verschillende mooie projecten gefinancierd voor mensen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken krijgen. Op de website van RopaRun vind je een overzicht van de projecten:.

Om geld in te zamelen voor dit goede doel wil ik een aantal fotoshoots gaan aanbieden.

Voor E 100,- kun je een tegoedbon kopen voor een portret- of groepsfoto op een locatie naar keuze. De bon blijft het hele jaar geldig dus je kunt de fotoshoot plannen op een moment dat het jou uitkomt. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar het goede doel.

De bonnen zijn te koop t/m 31 maart en er is een beperkt aantal beschikbaar dus wees er snel bij! 🙂

Stuur een mail of bel op 06-29202692 als je meer info wil hebben of:

KLIK HIER OM DE TEGOEDBON TE BESTELLEN

 

Voorwaarden:

De fotoshoot is bedoeld voor een particuliere portret- of groepsfoto, dus niet bestemd voor commercieel gebruik. We trekken ca een half uur uit voor de shoot en je ontvangt minimaal 5 hoge resolutie foto’s die geschikt zijn om mooie afdrukken van te maken of voor gebruik op social media. De locatie bepalen we in overleg, als er verder dan 50 km vanaf Epe gefotografeerd wordt komt er een bedrag aan reiskosten bij.

Roparun_kadobon

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692