Menu

Soft and Jolly

Een leuke fotoshoot voor kindermode merk Soft and Jolly! Hij is al van een tijdje geleden (zie mijn kapsel ;-)) maar omdat het de mode voor zomer 2016 is kunnen ze nu pas gepubliceerd worden… Een gezellige shoot met een paar echte topmodellen in de dop! Op een prachtige, lichte leegstaande verdieping boven een Loft-winkel in het centrum van Arnhem.

fotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboom

fotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboom
fotoshoot kindermode merk soft and jolly - in leegstaand pand in Arnhem - © Fotografie: Martin Hogeboom

Mijn collega Rene Mathon Koele assisteerde bij de shoot en schoot wat bewegend beeld dat door Lars tot een mooie backstage video is gemonteerd:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692