Menu

Fujifilm X-Photographer

Nice! Ik sta op de website van Fujifilm als officiële “X-photographer!

Martin Hogeboom - Fujifilm X-photographer

Fujifilm is bij velen natuurlijk vooral bekend van de fotorolletjes, maar het merk heeft ook al jaren camera’s geproduceerd. In het “film-tijdperk” hadden ze een aantal prachtige professionele (middenformaat-)camera’s, zoals de GA645 en de GX680. Met die laatste 2 heb ik nog een tijd gefotografeerd; toen ik 15 jaar geleden als zelfstandig fotograaf begon stond ik zelfs met die GX680 op de profielfoto op mijn website.

Fujifilm x- photographer - Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

Een jaar of 5 geleden heeft Fujifilm de X-serie op de markt gebracht: een professioneel camerasysteem met verwisselbare lenzen in een klein handzaam formaat. Ik werk er al een hele tijd mee: in eerste instantie voor de lol, naast mijn spiegelreflexcamera’s. Maar langzamerhand ben ik ze steeds meer gaan gebruiken voor mijn opdrachten. Het bevalt zo goed dat ik tegenwoordig alleen nog maar met dit systeem fotografeer.
Om de mogelijkheden van deze camera’s te laten zien heeft Fujifilm wereldwijd een aantal ambassadeurs voor dit camerasysteem: X-photographers. Echt gaaf
 om nu op de internationale website te staan tussen zoveel andere geweldige fotografen!

Om een idee te krijgen van de beelden die ik de afgelopen tijd met dit camerasysteem heb gemaakt, hieronder vind je een aantal voorbeelden:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692