Menu

Rensa

Communicatie- en reclamebureau Frappant heeft een nieuwe campagne ontwikkeld voor de Henrad Softline Eco radiatoren van Rensa, een technische groothandel op het gebied van verwarming en ventilate . In de campagne, die gericht is op installateurs, adviseurs en woningcorporaties worden de klanten van Rensa gewaarschuwd dat de radiatoren zo goed zijn dat je er wel heel veel warmte voor terug krijgt. 🙂 De visagie en styling voor deze fotoshoots werd gedaan door Natachia Tremour.

RENSA Henrad_Advertentie - reclamebureau Frappant Aalten - © Fotografie: Martin HogeboomRENSA Henrad_Advertentie - reclamebureau Frappant Aalten - © Fotografie: Martin HogeboomRENSA Henrad_Advertentie - reclamebureau Frappant Aalten - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Een paar behind the scenes fotootjes… Met dank aan mijn broer en schoonzus voor het uitlenen van de voordeur en de voortuin. 🙂

behind the scenes foto's bij een fotoshoot op locatie voor Rensa en reclamebureau Frappant - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes foto's bij een fotoshoot op locatie voor Rensa en reclamebureau Frappant - © Fotografie: Martin Hogeboom

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692