Menu

Outdoor photography experience

Outdoor photography experience is een prachtig nieuw project dat ik uitvoer samen met Jeroen Stultiens en Activ8you: een week lang outdoor activiteiten en fotografie masterclasses in Zuid Spanje.

Outdoor Photography Experience

De Outdoor Photography Experience vindt plaats van 2 t/m 6 november 2017 in Andalusië (La Herradura, provincie Granada). Het wordt een bijzondere combinatie van vakantie, sportieve outdooractiviteiten én een professionele fotocursus. We gaan naar hoge bergen, prachtige baaien, natuurparken en grotten. Zijn actief bezig met onder andere mountainbiken, canyoning en kayakken. Daarnaast is er het fotogenieke Spaanse dorpsleven waarbij op elke straathoek een mooi plaatje te vinden is. Tijdens de goed gevulde dagen leer je onder andere over actie-, landschaps-, portret-, nacht-, flits-, straat-, sportfotografie en andere facetten van het vak. En het mooie van zo’n meerdaags evenement in een kleine groep is dat we uitgebreid de tijd hebben om in te gaan op persoonlijke vragen. Kortom, een unieke mogelijkheid voor zowel fotografen als outdoorliefhebbers om het beste van beide werelden te combineren.

Wil je meer info, kijk dan alvast op de website: www.outdoorphotox.com, stuur mij een email op martin@martinhogeboom.nl of bel even: 0629202692

Jeroen ken ik al jaren, onder andere van de opdrachten die we samen deden voor Bever: Jeroen deed daarbij de video’s en ik de fotografie. Een kleine impressie van wat beelden die we tijdens deze trips maakten:

En om een indruk te krijgen van hoe het er in de praktijk uitziet, een behind the scenes video van een fotoshoot in Zuid Afrika:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692