Menu

Stenen

Voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden hebben we, in opdracht van reclamebureau Frappant, een aantal portretten gemaakt van mensen die met de producten werken. Van stratenmakers via gemeente ambtenaren tot architecten. De foto’s worden o.a. gebruikt in folders:

fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

En lekker groot op beurswanden:

fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

Op de foto’s staan verschillende “gebruikers” die aangeven waarom ze in hun projecten graag werken met straatbakstenen. Zoals een architect, stratenmaker of medewerker van de gemeente.

fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl
Robin Bergins - fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlfotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlfotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlfotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlfotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

Wat de fototechniek betreft: alle foto’s zijn geschoten met de Fujifilm X-Pro 2, met daarop de mooie 56mm/1,2 portretlens. Meestal bij volle lensopening of in elk geval een groot diafragma, zodat er een mooie omscherpe achtergrond ontstond. We hadden het geluk de shoot op een mooie zonnige dag te kunnen doen, dus wat het licht betreft konden we werken met mooi zacht natuurlijk licht. We zochten over het algemeen de schaduwen op:

behind the scenes fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlEn op plekjes waar dat niet lukte, creeërden we die zelf door middel van een California Sunbounce scherm:
behind the scenes fotografie voor straatbakstenenfabrikant Vandersanden - © Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692