Menu

Via Vai Shoes spring/summer 2017

Eind vorig jaar hebben we in de metaalkathedraal in Utrecht weer een leuke shoot gedaan voor Via Vai shoes. Een geweldige locatie om te schieten. Zoals elke keer hebben we naast de fotografie ook weer een serie korte productvideo’s en een behind the scenes video gemaakt:

Hier een aantal beelden uit de shoot. Voor degenen die in de techniek geïnteresseerd zijn: alle foto’s zijn gemaakt met de Fujifilm X-Pro 2, met daarop meestal een vast brandpunt zoals de 16mm/1,4, 35mm/1,4 of de 56mm,1,2. Verlichting was voornamelijk natuurlijk licht, aangevuld met Cactus flitsers of mijn ringvormige lamp zonder merk. 🙂

 

Fotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin HogeboomFotoshoot Via Vai Shoes in de Metaalkathedraal in Utrecht - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Een paar screenshots van de website:

publicatie op website ViaVai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboompublicatie op website ViaVai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboompublicatie op website ViaVai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboom

publicatie op website ViaVai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692