Menu

Trailer Outdoor Photography Experience

Ook in 2021 gaan we weer door met de Outdoor Photography Experience! Jeroen Stultiens heeft een leuke nieuwe trailer gemaakt voor deze editie… Ik krijg er nu alweer zin in! 🙂

Wil je beter te leren fotograferen terwijl je lekker actief bezig bent onder de Spaanse zon? Kijk dan eens op de website www.outdoorphotox.com voor alle info. 9.

Het vindt plaats in La Herradura, aan de Spaanse zuidkust (La Herradura, provincie Granada). Het wordt een bijzondere combinatie van vakantie, sportieve outdooractiviteiten én een professionele fotocursus. We gaan naar hoge bergen, prachtige baaien, natuurparken en grotten. Zijn actief bezig met onder andere mountainbiken, canyoning en kayakken. Daarnaast is er het fotogenieke Spaanse dorpsleven waarbij op elke straathoek een mooi plaatje te vinden is. Tijdens de goed gevulde dagen leer je onder andere over actie-, landschaps-, portret-, nacht-, flits-, straat-, sportfotografie en andere facetten van het vak. En het mooie van zo’n meerdaags evenement in een kleine groep is dat we uitgebreid de tijd hebben om in te gaan op persoonlijke vragen. Kortom, een unieke mogelijkheid voor zowel fotografen als outdoorliefhebbers om het beste van beide werelden te combineren.

Een verslag van de eerste editie, met daarin foto’s die we gemaakt hebben, uitleg en aftermovie vind je onder deze bloglink.

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692