Menu

Whisky Rocks! Proeverij

Uitgaanstip! 🙂

speciale “Whisky Rocks!" whiskyproeverij bij de Cognactheek in Apeldoorn, mmv Harold van der Werff, Reinier Groenendijk en Martin Hogeboom - © Fotografie: Martin Hogeboom

Op vrijdag 2 maart organiseert de Cognactheek in Apeldoorn in samenwerking met de makers van het boek “Whisky Rocks!” een whiskyproeverij.

Een unieke avond waarop Harold van der Werff van de Cognactheek je kennis laat maken met een aantal bijzondere whisky’s uit distilleerderijen die in het boek beschreven worden, aangevuld met foto’s en verhalen over de reis en de totstandkoming van het boek door schrijver Reinier Groenendijk en fotograaf Martin Hogeboom. Natuurlijk worden passende hapjes geserveerd van onder andere Keurslager Lautenschutz en Marcel’s Kaas.

Alle belangrijke info op een rijtje:

  • De kosten bedragen E30,- per persoon.
  • Verzamelen om 19:00 uur in de Cognactheek, Koninginnelaan 42 in Apeldoorn.
  • De eerste dram staat klaar om 19:15 uur en we eindigen rond ongeveer 22:00u.
  • Opgeven kan via info@cognactheek.nl, telefoon (055-20 70 471) en in de winkel.

Whisky’s van de gepresenteerde distilleerderijen zijn die avond met 10% korting verkrijgbaar (niet in combinatie met andere acties / aanbiedingen). En natuurlijk is het boek ‘Whisky Rocks’ deze avond ook met korting verkrijgbaar! Reinier en Martin signeren met plezier jouw exemplaar.

Slàinthe Mhath!

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692