Menu

African Flying Adventures

African Flying Adventures is een reisbureau dat self-fly groepsreizen organiseert in zuidelijk Afrika: vanuit Johannesburg of Kaapstad wordt er gevlogen door landen zoals Zuid Afrika, Swaziland, Zimbabwe, Botswana, Namibia en Mozambique. Bij deze rondreizen wordt de afstand tussen de verschillende locaties afgelegd in kleine vliegtuigjes, waardoor deze reizen bijzonder geschikt zijn voor mensen die zelf willen ervaren hoe het is om in Afrika te vliegen. Ook voor mensen die niet zelf een vliegbrevet hebben, maar wel in relatief korte tijd veel willen zien en beleven en daarvoor niet dagenlang in een auto of bus willen doorbrengen is dit een heel interessante optie. Alle reizen hebben professionele begeleiding door gidsen die ervaring hebben met reizen in deze regio en het speuren naar wild. Eén van hen is Jaap van Dijk, geboren in Zuid Afrika en daar jaren werkzaam geweest als gids. In deze video zie je hem in actie (youtube link)

African Flying Adventures - © Fotografie: Martin Hogeboom

Het komende seizoen hebben de deelnemers de kans om met perfecte plaatjes terug te komen van deze reizen. Op een aantal reizen gaat er een professionele fotograaf mee – ik dus 🙂 – die onderweg uitleg te geeft over (reis-)fotografie. Een perfecte mogelijkheid dus om op een avontuurlijke manier Afrika te beleven en dat ook nog eens prachtig in beeld te brengen.

Als je wat foto’s zien van een vorige trip die ik maakte, kijk even in dit blogbericht. Of scroll door de foto’s hieronder.

 

 

Binnenkort organiseren we een aantal presentaties bij o.a. CameraTools in Apeldoorn waarop we vertellen over de reizen, beelden laten zien die gemaakt zijn op vorige reizen en fototips geven voor mensen die erover denken een trip naar Afrika te gaan maken of gewoon geïnteresseerd zijn in reisfotografie. Dit gaat eind februari plaatvinden. De exacte data maken we binnenkort bekend. Stuur even een mailtje voor meer info naar ops@africanflyingadventures.com of abonneer je op de nieuwsbrief van African Flying Adventures

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692