Menu

Schuurman Schoenen voorjaar 2018

Voor Schuurman Schoenen mocht ik weer een paar photoshoots doen, voor de merken Choizz, Keq en Visions.

De shoot van Visions deden we op een prachtige industriële locatie: Hazemeijer in Hengelo. Ondanks de kou in de grote hal vermaakten onze modellen zich prima en werd het nog een vrolijke boel. Cherinda Daemen maakte van alle shoots een korte behind the scenes video:

 

 

Op de meest donkere en stormachtige dag van de afgelopen jaren hebben we de voorjaars-/zomercollectie van Choizz gefotografeerd in een mooi landhuis in Haaksbergen. Terwijl er buiten takken en halve bomen door de lucht waaiden konden wij gelukkig binnen fotograferen. Met hulp van een flitsertje hier en daar hebben we toch een zonnige sfeer gecreëerd. Met wat risico voor de spullen: de flitser die buiten stond waaide zelfs met assistent en al nog bijna de bomen in.

 

En in een mobiele studio opstelling op het hoofdkantoor van Schuurman Schoenen fotografeerden voor Keq de kids die later door styliste Jana Boekholt in getekende omgevingen geplaatst werden:

 

 

Een paar foto’s uit de serie:

 

photoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboomphotoshoot Schuurman Schoenen - © Fotografie: Martin Hogeboom

En de kids foto’s, met tekeningen van Jana Boekholt:

 

Schuurman Schoenen - Keq - © Fotografie: Martin HogeboomSchuurman Schoenen - Keq - © Fotografie: Martin HogeboomSchuurman Schoenen - Keq - © Fotografie: Martin HogeboomSchuurman Schoenen - Keq - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692