Menu

W.A.S.H. Carcleaning

Een leuk bedrijf om voor te fotograferen: W.A.S.H. Carcleaning in Enkhuizen. Naast het normale autopoetsen gaan ze hier met plezier nog een stapje verder. Car Detailing heet het dan: o.a. krassen verwijderen, lak- en swirlcorrectie, professioneel polijsten etc. Voor de website en andere communiccatie hebben we een serie foto’s gemaakt met een stoere uitstraling, waarbij het oog voor detail ook in beeld kwam.

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin HogeboomWash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

Poetsen onder een rode lamp ziet er zo al mooi uit:

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

Maar als de overige verlichting in de ruimte wordt uitgeschakeld ziet het er nog sfeervoller uit. Zeker met een klein invulflitsje vanaf de zijkant.

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

Naast actiefoto’s heb ik ook wat stoere portretten gemaakt, met hulp van een paar godox flitsers en een klein rookmachientje.

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin HogeboomWash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin HogeboomWash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

En een paar behind the scenes foto’s:

 

behind the scenes bij photoshoot Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes bij photoshoot Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes bij photoshoot Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes bij photoshoot Wash - Car cleaning, reconditionering en detailing - Hoorn en Enkhuizen - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692