Menu

Via Vai Shoes Spring/Summer 2018

In de streek Puglia in Zuid Italië hebben we afgelopen oktober een photo- en videoshoot gedaan voor de nieuwe collectie van Via Vai Shoes. Het was heerlijk om lekker in het zonnetje aan het werk te zijn terwijl in Nederland de herfst begint. Als shoot locatie hadden we o.a. Ostuni, ook bekend als het witte stadje. Onze uitvalsbasis was een mooi landhuis in de typische stijl van die streek dat ook prima als shoot locatie was te gebruiken. Influencer Muriëlle van Schaik was model bij deze shoot en naast foto’s van de collectie hebben we ook een serie korte video’s gemaakt, van ca 15 seconden elk, met daaronder speciaal voor Via Vai gecomponeerde muziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een aantal foto’s uit de serie:

Een screenshot van de website van ViaVai Shoes:

 

Via Vai Shoes - collection spring/summer 2018 - Puglia, Italy - © photography: Martin Hogeboom

 

Via Vai Shoes - collection spring/summer 2018 - Puglia, Italy - © photography: Martin Hogeboom

 

Een paar foto’s van een boekje dat van de foto’s is gemaakt. Verkrijgbaar in de betere schoenenzaak 🙂

 

En natuurlijk weer een hele serie behind the scenes foto’s en video. Voor de liefhebber van techniek: de foto’s zijn geschoten met de Fujifilm GFX50s middenformaat camera, met daarop meestal de 110mm/f2 lens. De video’s zijn gemaak tmet Fujifilm X-T2 en een aantal verschillende lenzen.

Lars heeft van de beelden een korte behind the scenes video gemaakt:

2018-behindthescenesvideoPhotoshootViaVaiShoes-Ostuni-Italia

 

 

Hieronder een timelapse van een shoot die we bij zonsopgang rondom het huis deden:

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692