Menu

Expositie Deventer Schouwburg

Ik exposeer niet zo heel vaak met mijn werk, maar nu heb ik maar liefst 2 exposities tegelijk lopen. Eén van mijn Everyday People serie in het ACEC gebouw in Apeldoorn en nu ook 1 in de Deventer Schouwburg van een serie foto’s die ik in het theater gemaakt heb van modellen in kleding van l’Adinda Latex. Heel bijzonder om eerst een fotoshoot te doen op een locatie en later met de beelden op dezelfde plek te mogen exposeren! De foto’s, die in een prachtig groot formaat afgedrukt zijn door Nettl in Epe, zijn nog tot eind november 2018 te bekijken in het theater (en te koop natuurlijk).

expositie adinda latex en Martin Hogeboom | fotograaf in de deventer schouwburg - © Fotografie: Martin Hogeboom expositie deventer schouwburg met beelden uit de fotoshoot van adinda latex - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

 

Hieronder staan wat voorbeelden uit de fotoshoots die ik gedaan heb in december 2017 en juli 2018 met assistentie van Willem Sibering. Modellen waren Nereida DeadlySin, Pussy Galore, Mrs. S, en Katie Miller en haar en make-up werd gedaan door Danielle Grisel en Katie Miller. Een aantal van deze beelden zijn nu te zien in de expositie.

Voor de in techniek geïnteresseerden: ik heb de foto’s gemaakt met de Fujifilm GFX-50s met daarop meestal de 63mm/2,8 en af en toe de Canon 85mm/1,2L via een Techart adapter. De verlichting kwam meestal van 1 of meer Godox flitsers, voornamelijk de AD-200 met softbox.

 

Fotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model Nereida tussen de lampen backstage

 

Fotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - modellen in zwartwit op het podium

Fotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model tussen rode gordijnenFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie miller in rode bankjesFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie miller buiten gefotografeerd in de draaideurFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie miller buiten gefotografeerd

 

Fotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - Nereida Deadlysin staat op de stoelen in de grote zaal van het theaterFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie miller gefotografeerd in zwartwitFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie millerFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - groepsfoto 3 modellenFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model Nereida en Pussy GaloreFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - 3 modellen op de vleugel in de halFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model op trapFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model aan tafel in het restaurantFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - modellen op stoeltjes op het podiumFotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - Nereida Deadlysin

Fotoshoot van Martin Hogeboom voor l'Adinda latex in de Deventer Schouwburg - model katie miller - silhouet opname

Een aantal behind the scenes foto’s van beide shoots:

flyer expositie adinda latex en Martin Hogeboom | fotograaf in de deventer schouwburg in oktober en november 2018 - voorzijde

flyer expositie adinda latex en Martin Hogeboom | fotograaf in de deventer schouwburg in oktober en november 2018 - achterzijde

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692