Menu

Shoot Visions – Schuurman Schoenen

Een paar fijne beelden van modellen Marianne en Damian uit een fotoshoot voor Schuurman Schoenen. De foto’s komen uit een shoot van de najaarscollectie van het schoenenmerk Visions die we gedaan hebben in Hazemeijer, een mooie ruime en lichte industriële locatie in Hengelo.

Schaduw met schoenen - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Damian, in een witte omgeving - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Portret van model Marianne de Wilde in Hengelo - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomMarianne de Wilde - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboomshadow on the wall - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomCoole pose van model Damian Overduin - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomModel Marianne de Wilde poseert voor Schuurman Schoenen - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomDamian staat tegen een witte bakstenen muur in een oud industrieel pand - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomDamian zit tegen een betonnen kolom in een oud industrieel pand - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin HogeboomMarianne, in een witte omgeving - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Het was een lekker zonnig dagje, dus Damian was op zijn Harley Davidson gekomen.

Model Damian met zijn Harley Davidson - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Veter aantrekken - Model Damian met zijn Harley Davidson - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Damian op een krukje tegen een witte bakstenen muur in een oud industrieel pand - Fotoshoot Visions voor Schuurman Schoenen in Hazemeijer Hengelo - © Fotografie: Martin Hogeboom

Bij de shoot had ik assistentie van Noah van de Wetering, die ook een paar behind the scenes foto’s maakte.

En nog een behind the scenes video van de shoot:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692