Menu

Frank Doorhof Digital Classroom

Afgelopen week was ik te gast bij Frank Doorhof in de studio voor een gesprek over fotografie in zijn Digital Classroom. Frank is een bevriende fotograaf die ik erg bewonder om zijn creatieve beelden en prachtig lichtgebruik. We komen elkaar regelmatig tegen op fotografie evenementen. Afgelopen september bleken we tijdens de Photokina zelfs stomtoevallig in hetzelfde hotel te zitten ergens in een totaal afgelegen buitenwijk van Keulen. Het is altijd leuk om met Frank bij te praten, over fotografie en aanverwante zaken. Deze keer was dat extra bijzonder omdat het in het engels was en het gesprek ook nog eens live uitgezonden werd op zijn YouTube kanaal. Frank besteedt een groot deel van zijn tijd aan educatie, zowel online als offline. Hij geeft lezingen en workshops over de gehele wereld en in zijn Digital Classroom maakt hij wekelijks een uitzending over fotografie waarin hij bijvoorbeeld live een fotoshoot doet of een bepaalde techniek uitdiept. Het is erg de moeite waard om  eens een kijkje op zijn kanaal te nemen, er is een enorme schat aan informatie te vinden voor zowel beginnende als ervaren fotografen!  Kijk op: www.youtube.com/frankdoorhof

Hieronder zie je ons gesprek terug waarin we spreken over fotografie techniek, modellen, verlichting, elkaars fotos en onze gedeelde passie voor Amerika.

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692