Menu

Zilver kwalificatie MPN

Afgelopen weekend heb ik de kwalificatie zilver Master behaald bij de Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. De vakjury bestond uit Bella West, Janusz Szpakowski en Adrian Sommeling. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.
Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor afnemers dat ze met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.
Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers. Door hun kennis en ervaringen te delen kunnen de leden van elkaar leren en nieuwe inspiratie opdoen.

Met deze 20 beelden heb ik de kwalificatie gehaald:

 

Zilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - lagavulinZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - rugbyZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - galerieZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - tandartsZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - whiskyZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - MaartenZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - BikerZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - keeperZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - TrappedZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - VisserZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Ground Zero Blues ClubZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - CatwomanZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Bennie JolinkZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Choke and rescueZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Everyday People ringlightZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Everyday PeopleZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Deventer SchouwburgZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Adinda LatexZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - jesus savesZilver kwalificatie Master Photographers Network (MPN) - Martin Hogeboom fotograaf - Tonnetje

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692