Menu

Britten Jeugd Strijkorkest

Ik vind het altijd geweldig als mensen een muziekinstrument kunnen bespelen. En als dat jongeren zijn die klassieke muziek maken ben ik extra onder de indruk. Het was dus genieten tijdens de shoots die we voor het Britten Jeugd Strijkorkest mochten doen. Niet alleen van de muziek, maar ook van de het prachtige licht op de locaties die we hadden: Theater de Spiegel en het Provinciehuis in Zwolle. Beide keren ging het om portretten van orkestleden met hun instrument die gebruikt worden in allerlei publicaties van het orkest en de stichting vrienden van het Britten.

Foto 6 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 5 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 4 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 3 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 2 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom

Foto 1 - Portretfotografie Jeugdstrijkorkest Het Britten in De Spiegel te Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom

Foto 7 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom

Foto 6 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 5 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 4 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 3 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin HogeboomFoto 2 - portretfotografie van het Britten orkest in het provinciehuis in Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

Renée Bosch van Richter Reclame heeft de foto’s ondertussen verwerkt in allerle mooie publicaties voor zowel de stichting vrienden van het Britten als het orkest zelf het jaarverslag, op flyers, posters en in boekjes etc.

flyer audities Britten jeugd strijkorkest - © Fotografie: Martin Hogeboom

Poster Britten jeugd strijkorkest - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

 

vriendenboekje britten strijkorkest - - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl Ischa - vriendenboekje britten strijkorkest - - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl ansichtkaart vrienden Philippa - britten strijkorkest - - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl deel 2 van het jaarverslag nieuw 4 luik - britten strijkorkest - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl deel 1 van het jaarverslag nieuw 4 luik - britten strijkorkest - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl ansichtkaart vrienden Fransje - britten strijkorkest - - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

collage - vriendenboekje britten strijkorkest - - ontwerp Renee Bosch Richter reclame Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

 

 

En nog wat behind the scenes foto’s, met de iPhone geschoten door Natachia Trémour die ook de visagie voor de shoots deed.

 

behind the scenes foto bij locatieportretten voor het Britten jeugd orkest in Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nlbehind the scenes foto bij locatieportretten met de Fujifilm gfx50s en een godox flitser voor het Britten jeugd orkest in Zwolle - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

 

Wie geinteresseerd is in de techniek: de foto’s zijn geschoten met Fujifilm XT-2 camera met daarop meestal de 56mm/1,2 en met de Fujifilm GFX50s met daarop een Canon 85mm/1,2 of de Fujifilm 63mm/2,8. De verlichting was natuurlijk licht, aangevuld met flitslicht van een aantal Godox flitsers, 0.a. de lekker compacte en toch krachtige AD200.

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692