Menu

Voorlezen uit het mooiste boek

Samen met Michael Kroegman van Uitgeverij het Mooiste Boek heb ik weer een paar nieuwe beelden gemaakt voor de serie “Voorlezen met Piepie en Sam”, waarvoor eerder al eens een shoot met Rodney Glunder gedaan hebben. We hebben ook nu weer 2 leuke opvallende combinaties gefotografeerd. In de eerste foto leest Ernst van Rossum voor aan Julia in het magazijn van motorzaak HBS motoren:

Ernst van Rossum leest voor - fotoshoot bij HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboom

En ook nog maar weer een “badass-portrait” van Ernst in het magazijn geschoten. Een rol di ehem wel ligt, een paar jaar geleden was hij ook model in een fotoshoot op het podium van de Professional Imaging beurs

portret van biker Ernst van Rossum - Voorlezen met Piepie en Sam bij HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboom

Een paar “behind the scenes” foto’s van de fotoshoot in het magazijn, dat voor de shoot was uitgelicht met LED verlichting; het belangrijkste licht in deze foto was het mooie zachte licht van een Ledgo T1440 LED Studio Light. Voor het bovenstaande portret van Ernst heb ik een Ledgo fresnel spot gebruikt, met iets harder, gebundeld licht.

behind the scenes - portret van biker Ernst van Rossum - Voorlezen met Piepie en Sam bij HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes - Ledgo LED photoshoot verlichting - behind the scenes - Voorlezen met Piepie en Sam bij HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboombehind the scenes in het magazijn bij shoot met Ledgo LED verlichting - behind the scenes - Voorlezen met Piepie en Sam bij HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

In de andere shoot vertelt Megan een spannend verhaal aan Selena in Gracy’s, een prachtige sixties diner in Rotterdam:

 

Voorlezen met Piepie en Sam van uitgeverij het mooiste boek door Megan in Gracy's Rotterdam - © Fotografie: Martin Hogeboom

Portretje van Megan op straat:

Megan op straat in Rotterdam - © Fotografie: Martin HogeboomMichael Kroegman heeft een korte behind the scenes video gemaakt van de shoot in Gracy’s:

 

En natuurlijk de resultaten in advertenties:

advertentie Het Mooiste Boek - voorlezen met Megan en Piepie en Sam - © Fotografie: Martin Hogeboomadvertentie Het Mooiste Boek - voorlezen met Ernst en Piepie en Sam in DE werkplaats van HBS motoren - © Fotografie: Martin Hogeboom

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692