Menu

Bodybuilder

Peggy was mijn sportieve model bij een live fotoshoot die ik onlangs voor Fujifilm Nederland deed bij CameraNU op Urk. Hoewel ze normaal gesproken vaker in de sportschool dan voor de camera staat, was poseren voor een fotoshoot ook geen probleem voor haar! 🙂

Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin Hogeboom

Bij demo-shoots als deze komt het continulicht van mijn Ledgo set erg goed van pas. Je ziet met het blote oog het effect van de verlichting al, dus voor het uitleggen van technieken tijdens het fotograferen is dat erg prettig. Bovendien kunnen er tijdens de shoot meerdere mensen tegelijk mee fotograferen, zonder dat ze een trigger moeten doorgeven of hoeven te wachten op een flitser die herlaadt. Hieronder een aantal beelden die ik van Peggy heb geschoten tijdens de live shoot:

Fitnessmodel Peggy met een paar Ledgo striplights in de achtergrond bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin HogeboomZwartwitfoto van Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin HogeboomZwartwitfoto van de tattoos op de arm van Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin HogeboomZ/W-foto met een grijze achtergrond van Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin HogeboomKleurenfoto met een lichteffect in de achtergrond van Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin HogeboomZwartwitfoto met veel licht en schaduw effect van Fitnessmodel Peggy bij een fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin Hogeboom

En wat behind the scenes fotos’s waar de opstelling van de verlichting op te zien is:

behind the scenes foto van shoot met Fitnessmodel Peggy bij een live demo fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin Hogeboombackstage/bts foto van shoot met Fitnessmodel Peggy bij een live demo fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin Hogeboom

 

En een schetsje van de opstelling bij 1 van de foto’s:

schets van de opstelling van de verlichting en de camera bij de shoot met fitnessmodel Peggy bij een live demo fotoshoot met Fujifilm en Ledgo apparatuur bij CameraNU op Urk - © Fotografie: Martin Hogeboom

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692