Menu

Car-Penter

Het is altijd mooi om vakmensen aan het werk te zien. Onlangs had ik het geluk een fotoserie te mogen maken voor de nieuwe website van Car-Penter, het bedrijf van Jeroen Kist en Jannie Kroezen. Ik heb hen aan het werk gefotografeerd in hun historische timmerwerkplaats en leeratelier waar ze auto-interieurs op maat maken voor voornamelijk Landrover Defenders.

 

 

De foto’s zijn voornamelijk geschoten met de Fujifilm X-T2 camera met daarop de 35mm/1.4, 16mm/1.4 of de 56mm/1.2 lenzen. Verlichting was aanwezig licht, aangevuld met wat flitslicht van een Godox flitser.

behind the scenes foto bij fotoshoot voor Car-Penter - © Fotografie: Martin Hogeboom

Deze en andere beelden zijn te zien op de nieuwe website www.car-penter.nl, gemaakt door Guisella van den Broek.

Screenshot van de website van Car-Penter, gemaakt door Guisella van den Broek met fotografie van Martin Hogeboom

 

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692