Menu

Scapino – outdoor en wintersport

Weer zo’n prachtige fotografie klus: de outdoor- en wintercollectie van Scapino fotograferen en filmen in Duitsland en Oostenrijk. Met de mensen van MRK film zijn we met 2 busjes vol foto- en videoapparatuur, kleding en fotomodellen afgereisd richting zuiden om eerst in een sfeervol herfstig bos in Zuid-Duitsland en daarna op de zonnige gletsjer bij Sölden in Oostenrijk te schieten.

 

wintersport fotografie beelden van scapino op de website - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

outdoor fotografie beelden scapino op de website - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nlFotoshoot met wintermode in Oostenrijk: wintersport fotografie beelden van scapino op de website - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nlFotoshoot in Oostenrijk: wintersport fotografie beelden van scapino op de website - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nlNiet alleen een fotografisch mooie klus om te doen maar het was bovendien een erg gezellig om met zo’n leuk team onderweg te zijn in zo’n prachtige omgeving. Onze modellen Robin, Jeroen “Krakkie” en de kids hielden er ondanks de kou goed de stemming in! Hieronder wat beelden die we geschoten hebben.

capuchon - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

Voetballen - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlBal gooien - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

bal in de boom - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

muts - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlgezin - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

takken - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

regenjas roze - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl2 kids in regenjas - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nllaarzen - Fotografie voor Scapino - Outdoor collectie - Duitsland - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

De winterse beelden op de gletscher in Sölden, Oostenrijk. Het blijft prachtig om te zien hoe mooi de beelden uit de Fujifilm GFX50s zijn, vooral als je recht tegen de zon in schiet en zowel in de donkere als lichte delen detail blijft zien.

tegenlicht in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

portretfoto in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

berg - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

vader en kids in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlHelm en skibril - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlglazen wand bij terras - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlplezier in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlop een bankje in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlop de ski in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nlskihelm in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

gezin in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

#locatieportret in de sneeuw - Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

Een “making of” iPhone videootje van de bovenstaande sneeuwfoto:

 

Met natuurlijk de traditionele groepsfoto:

groepsfoto op de gletscher in Sölden tijdens fotoshoot voor Scapino - team van MRK film en Martin Hogeboom | fotograaf- Fotografie voor Scapino - Wintersport collectie, omgeving Soelden in Oostenrijk - Fotografie: Martin Hogeboom - www.martinhogeboom.nl

 

Tot slot, 1 van de films die MRK film gemaakt heeft voor Scapino:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692