Menu

Prins Hens

Een vrolijke kleurrijke shoot met Prins Hens van Kalverderk en adjudant Zum Wolthaus van carnavalsvereniging de Fienpreuvers voor boekwerkjes en en ander publicatiemateriaal. De beide heren hebben wat met muziek, niet per sé met carnavalskrakers, maar ze spelen beide in de band Die Reeperbahner Stimmungsmacher. Dus dat hebben we terug laten komen in de fotografie.

Prins Carnaval Hens Jansen - in cafe de Wippert in Lochem - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

 

We hebben de beelden lekker kleurrijk gehouden door veel podium licht te gebruiken, aangevuld met flitslicht van een aantal Godox flitser op de gezichten van de heren.

 

 

Fotoshoot met de Reeperbahner Stimmungsmacher, samen met Prins Carnaval Hens Jansen en adjudant Martijn ten Woldhuis in cafe de Wippert in Lochem - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nlPrins Carnaval Hens Jansen alias Hens van Kalverderk in cafe de Wippert in Lochem - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

 

Ook het motto “Wi’j doet ’t samen” kwam terug in de fotografie, met de hele raad van 11 op het podium. Even wat regisseer werk om iedereen op dejuiste plek te krijgen en wat schuiven met flitsers om de gezichten herkenbaar te houden. Leuke fotografische uitdaging weer. 🙂

 

Groepsfoto met Prins Carnaval Hens Jansen en adjudant Martijn ten Woldhuis en de Reeperbahner Stimmungsmacher in cafe de Wippert in Lochem - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

 

Als locatie hadden we een mooi klein karakteristiek cafeetje, café de Wippert in Lochem, echt zo’n lekker duister oud kroegje. Een prachtige plek voor een sfeervolle groepsfoto dus. Vanwege het weinige licht is die ook verlicht met Godox flitsers: 2 stuks op de groep en 1 in de achtergrond.

Groepsfoto met Prins Carnaval Hens Jansen en adjudant Martijn ten Woldhuis in cafe de Wippert in Lochem - © Fotografie: Martin Hogeboom www.martinhogeboom.nl

En alvast een foto die ze als afsluiter van het carnaval kunnen gebruiken:

De foto’s zijn oa. geplaatst in het magazine van de carnavalsvereniging:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692