Menu

Steampunk

Steampunk fotoshoot met Major Theodoricus in StudioXL in Utrecht - © Fotografie: Martin Hogeboom

Vorige week heb ik samen met collega fotograaf Jan van Beijnhem van FotostudioXL in Utrecht een regiodag voor de MPN – Master Photographers Network verzorgd. Samen met zo’n 35 leden van deze beroepsvereniging hebben zijn we een dagje gezellig en creatief bezig geweest met fotografie. Voor de shoots hadden we o.a. de beschikking over een aantal “Steampunk” modellen. Via Major Theodoricus zijn we in contact gekomen met een aantal mensen die zich bezighouden met deze fotogenieke lifestyle. Daarnaast was Natasja Fox model, haar heb ik eerder gefotografeerd bij de fotoshoot met latex kleding, designstoelen en de Fujifilm X-T2 die opgenomen is door CameraNU. In een volgend blogbericht plaats ik even wat foto’s van die shoot.

De foto’s zijn gemaakt met de Fujifilm X-T2 met daarop meestal de 16mm/1,4 lens. De verlichting kwam van Godox flitsers. Bij bovenstaande foto was dat de AD200 en bij de beelden hieronder die buiten gemaakt zijn heb ik de Godox 600ws Witstro AD600PRO accuflitser gebruikt.

Een paar behind the scenes foto’s:

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692