Menu

Case: Mazda Nederland

Mazda is geen doorsnee autofabrikant door de unieke kijk op de wereld van de mensen die bij Mazda werken. Terwijl anderen zich aan conventies houden, kiezen zij liever voor een onconventionele benadering om zichzelf te verbeteren. Deze aanpak heeft al veel goeds gebracht, zoals de revolutionaire technologieën die onze Mazda’s kenmerken. Wij zijn daar trots op en zouden het niet anders willen doen.

Voor gebruik op de website, in advertenties en op social media had Mazda behoefte aan fotografie van een aantal van hun modellen in typisch Nederlandse omgevingen.

Deze fotografie mochten we voor Mazda verzorgen. Omdat er behoefte was aan een ruime serie beelden hebben we per model een dag uitgetrokken om op verschillende locaties in Nederland te fotograferen elk type telkens tijdens een mooie zonnige dag meegenomen. Voor de fotoserie hebben telkens een mooie zonnige dag afgewacht en elke keer 2 fotomodellen geregeld die de auto bestuurden. Met hulp van een assistent kon ik vanuit de kofferbak rijdende beelden .

fotografie voor Mazda Nederland - © Fotografie: Martin Hogeboomfotografie voor Mazda Nederland - © Fotografie: Martin Hogeboomfotografie voor Mazda Nederland - © Fotografie: Martin Hogeboomfotografie voor Mazda Nederland - © Fotografie: Martin Hogeboomfotografie voor Mazda Nederland - © Fotografie: Martin Hogeboom

“Het was makkelijk schakelen met Martin, hij heeft ons bij deze opdracht volledig ontzorgd door zowel de modellen als de locaties te regelen. Bovendien waren we erg blij met het goede resultaat en aantrekkelijk tarief”
Robert Vonk – Mazda Motor Nederland

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692