Menu

Case: Via Vai Shoes

Via Vai Shoes heeft een collectie die bestaat uit ultra-vrouwelijke, fashionable schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen met de perfecte pasvorm. De liefde voor Italiaans design, de drive om schoenen te maken, het combineren van de laatste trends en het vertalen van onze eigen signatuur in een design zorgen ieder seizoen weer voor een unieke en tegelijkertijd herkenbare collectie.

2x per jaar brengt Via Vai een nieuwe collectie uit waarvan een serie sfeerbeelden gemaakt moet worden die gebruikt kan worden op de website, in advertenties, in boekjes en op posters die in winkels geplaatst worden. De afgelopen jaren doen we 2x per jaar een fotoshoot met een fotomodel: in het voorjaar ergens in Nederland voor de zomercollectie en in het najaar ergens in zuid Spanje of op Ibiza. Naast een serie foto’s maken we ook telkens een “behind the scenes video van de shoot die op de website etc te zien is.

fotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboomfotoshoot voor Via Vai Shoes - © Fotografie: Martin Hogeboom

“Martin is een bevlogen fotograaf. Erg toegewijd en heel fijn én gezellig om mee samen te werken.”

www.viavaishoes.com

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692