Menu

Whisky Rocks!

 

Direct “Whisky Rocks!” bestellen? KLIK HIER!

 


Over het boek “Whisky Rocks!”

Nu verkrijgbaar! Ons boek over Schotse whisky: Whisky Rocks! Gemaakt door Reinier Groenendijk (tekst), Martin Hogeboom (fotografie) en Michael Kroegman (uitgeverij Het Mooiste Boek).

 

Whisky Rocks is een verslag van een roadtrip in een oude Landrover door Schotland, op zoek naar de mensen en verhalen achter Schotse whisky. Het is een boek over de beleving van Schotse whisky, we geven geen opsomming van merken en distilleries met smaaknotities en droge feiten, maar het is een levendig verslag van een roadtrip door een prachtig land waarin boeiende verhalen en portretten staan van mensen die direct of zijdelings met whisky te maken hebben. Kortom, een belevingsboek waar je lekker in kunt bladeren met een fijn glas in je hand. Een boek voor de liefhebber van (Schotse) whisky, Schotland en/of Schotten.

 

Als sneak preview, een paar pagina’s uit het boek:

 

whisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboom

whisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboom

whisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboomwhisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboomwhisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboomwhisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboomwhisky rocks - een boek over schotse whisky door Reinier Groenendijk en Martin Hogeboom

SaveSave


05/01/2018 Nieuws:
Speciale proeverij “Whisky Rocks!”

HELAAS VOLGEBOEKT 🙂

speciale “Whisky Rocks!" whisky proeverij in de cognactheek in apeldoorn - © Fotografie: Martin Hogeboom

Op vrijdag 2 maart organiseert de Cognactheek in Apeldoorn in samenpwerking met de makers van het boek “Whisky Rocks!” een whisky-proeverij.

Een unieke avond waarop whisky-specialist Harold van der Werff je kennis laat maken met een aantal bijzondere whisky’s uit distilleerderijen die in het boek beschreven worden, aangevuld met foto’s en verhalen over de reis en de totstandkoming van het boek door schrijver Reinier Groenendijk en fotograaf Martin Hogeboom. Natuurlijk worden passende hapjes geserveerd van onder andere Keurslager Lautenschutz en Marcel’s Kaas.

De kosten bedragen E30,- per persoon.

Verzamelen om 19:15u, eerste dram om 19:30u en eindigen rond 22:00u. De ervaring leert dat de eindtijd enigszins flexibel is. Opgeven kan via info@cognactheek.nl, telefoon (055-20 70 471) en in de winkel.

Natuurlijk is het boek ‘Whisky Rocks’ deze avond met korting verkrijgbaar! Reinier en Martin signeren met plezier jouw exemplaar.

Slàinthe Mhath!

Contactgegevens

Bel, app, mail, chat of link op social media met Martin Hogeboom via:

+31 6 29202692